Inridning/utbildning

Hos oss finns möjligheten att få din ponny eller häst inriden, vidareutbildad, tränad och tävlad för kortare eller längre tid. Vi kan ta emot från B-ponny till storhäst och hästarna rids och utbildas av vuxen ryttare.

Alla hästar får möjlighet till varierad träning i ridskole miljö med både uteritter och ridhus pass. Vi tränar hästarna att bli trygga och säkra ur ett ridskole perspektiv och i träningen ingår att hästarna rids i miljö med koner, bommar, aktiv miljö med barn, traktorer och annat som händer runtomkring. Vi vill ta fram den lugna trygga hästen som tål påfrestningar från det som händer i omgivningen.

Hos oss får alla hästar vara hästar. Daglig lång utevistelse är en självklarhet liksom 4 fodringar per dag. Hästen står uppstallad i box i litet lugnt stall nattetid och går i egen hage alt med en häst kompis i hagen.

I uppstallningen ingår hö/hösilage max 12kg/dag, havre, betfor, mineraler, strö. Vill du att hästen äter annat kraftfoder tar du med det själv när du lämnar hästen.

Hästen arbetas 5 dagar /vecka och ägaren är välkommen att följa utbildningen.

Hästägare står för skoning och ev veterinärvårds kostnad. Det åligger hästägaren att hålla hästen lämpligt försäkrad.

Prislista exkl 25%moms

1 månad 5500kr

Per dag 360kr

Vi kan erbjuda hjälp med försäljning av din ponny/häst mot en extra kostnad på 10% av försäljningspriset. Vi står för annonsering och visning av hästen för kunder.

Välkommen att kontakta Hälsogårdens Ridcenter

Agnes och Lovisa

halsogardensridcenter@gmail.com

0702678541